Hakkımızda

İNOVATİF ÇÖZÜMLERLE AHŞABI ŞEKİLLENDİRİN!

Firmamız 2021 yılında kurulmuştur . Sektörde lider olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Kısa sürede kurulmasina rağmen , sektörün bir çok noktada marka olmuş değer kazanmış firmaları ile birlikte yol ilerlemeye başlamış bulunmaktadır. PVC bant , kapilik ve kapaklık membran folyo , holtmelt tutkal grubu , sıvı tutkallar ve yan tedarik ürünleri olmak üzere bir çok çeşit ile hizmet vermekteyiz . Firmamızda yerli ürünlerin yanında yurt dışından ithal ettiğimiz birbirinden değerli markalar ile de gücümüze güç katmaktayiz .
Tedariğini sagladigimiz tüm ürün grupları Avrupa standartlarında olup , kaliteli ürün anlayışımızdan asla taviz vermemekteyiz. Bizi tercih eden ve edecek olan tüm müşterilerimize ürünlerimize guvenmeleri gerektigini buradan birkez daha bildirmek isteriz. Uygun fiyat ve kaliteli ürün anlayışını firma olarak benimseyerek , müşterilerimizin çıkarlarını ve kaliteli ürün kullanmaları yolunda elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz .

Biz Kimiz?

Görüşümüz

Sürdürülebilir ve kaliteli bilgi ile donanmış, araştırma ve sorun çözme yeteneği gelişmiş çalışma arkadaşları yetiştirmeyi; ülke ve sektör çıkarlarını koruyan bilgi üretmeyi, uygulamayı ve yaymayı; topluma ve müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı görev edinmiştir.

Vizyon ; Firmamız sektöründe belli bir potansiyele sahip olup alanında örnek gösterilecek bir marka olma hayali ile ilerlemektedir. Rakip firmalardan çok farklı bir yol izleyerek karşılıklı ticaretten çok sektörün daha geliştirebilir , daha yenilikçi ve memnuniyetin en üst seviyede olduğu bir sektöre dönüşmesinde firmamız aktif rol almak istemektedir. Yurt dışına açılarak sosyo-ekonomik gelişmekte yarış halinde olan ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek firmamız için bir görev haline gelmiştir.

IMPORTANT MILESTONES

Neler Yaptık

BİTEN PROJELER
0
DEvam eden proje
0
yıllık tecrübe
0
mutlu müşteri
0
iletişim

bizi arayın!

+90 542 770 28 59